Over ons

Tafeltennisvereniging (TTV) Elsloo’72 is opgericht in 1972 en heeft zich in de loop der jaren een vaste positie verworven binnen de gemeenschap van Elsloo. De vereniging bestaat momenteel uit ongeveer 65 leden, waarvan zo’n 20 jeugdleden.

TTV Elsloo ’72 is sinds 1991 zelfstandig eigenaar van het tafeltenniscentrum Theodora Hal, gelegen aan de Mgr. d’ Arbergstraat tussen basisschool St. Augustinus en de gemeentelijke gymzaal. De accommodatie biedt plaats voor 8 tafeltennistafels tijdens trainingen en maximaal 6 tafels tijdens het spelen van competitiewedstrijden. Tevens is er een gezellige kantine aanwezig en vinden er elk jaar leuke activiteiten plaats.

Tafeltennis kan door iedereen worden uitgeoefend, van jong tot oud, met een ijzersterke conditie of op recreatief niveau. Binnen TTV Elsloo ’72 is er de mogelijkheid om zowel competitief als recreatief de sport te beoefenen. Jeugdleden, maar ook seniorleden kunnen onder begeleiding van een trainer wekelijks naar hartenlust trainen.

Op zaterdag spelen onze teams thuis om 15.00u in de regionale competitie. Na de wedstrijden is er altijd een gezellig samenzijn in de kantine, waar jong en oud samenkomt. De kantine en keuken kunnen u voorzien van een heerlijk drankje en hapje.

Onder leiding van een bestuur werkt TTV Elsloo ’72 de laatste jaren aan de weg om qua ledenaantallen op pijl te blijven of te stijgen en met het competitieniveau hoger op te komen.

 Bent u geïnteresseerd? Kom gerust een keer langs voor een kijkje, drankje of als u durft een balletje te slaan. Wij hebben gratis tafeltennisbatjes en balletjes ter beschikking.

 Maandag en donderdag vanaf 20.00u bent u welkom om vrij te spelen.