Kosten

U mag eerst een maand vrijblijvend komen spelen bij ons op de club. Heeft u het naar uw zin dan kunt u in het menu ‘LID WORDEN’ digitaal inschrijven. Het lidmaatschap is maandelijks opzegbaar. U zit er dus niet een jaar aan vast.

De kosten als recreatief lid zijn verdeeld in 2 onderdelen. Onderdeel A is de contributie (€11,- jeugd en €12,- senioren per maand), onderdeel B is het  verplichte lidmaatschap van de Nederlandse Tafeltennis Bond (NTTB). Voor onderdeel B wordt een deel betaald door de club en een deel door het lid. Dit is een jaarlijks klein bedrag. Nadat u lid bent geworden krijgt u een persoonlijk nummer van de NTTB. Dit is uw bondsnummer. Dit heeft u nodig als u wedstrijden wilt spelen.

De kosten voor een competitie spelend lid is hetzelfde als recreatief lid. Alleen komt er per competitieseizoen een toeslag bij van rond de 20 euro.

Voor competitie of toernooien heeft u een club-wedstrijdshirt nodig. U kunt deze aanvragen bij P. Vos, zie menu ‘bestuur’. Een wedstrijdshirt is vanaf 2023 in bruikleen. Het kost u dus niets. Onze sponsor Viro Video draagt deze kosten.

U heeft de mogelijkheid om lidmaatschap automatisch te betalen of per overschrijving. Voor dit laatste vragen wij wel een kleine vergoeding.

 

Heeft u vragen over financiën? Klik dan op de knop en vul uw vraaag in.

Aanschaf van tafeltennis materiaal

Indien u tafeltennis materiaal wilt kopen dan kunt u dat overal online doen. Een goede site vind u hieronder.
U kunt ook tafeltennismateriaal laten adviseren door een trainer of ervaren speler op de club. In de kantine liggen materiaal boekjes waar u iets kunt uitkiezen.