Kosten

U mag eerst een maand vrijblijvend komen spelen bij ons op de club. Heeft u het naar uw zin dan krijgt u een inschrijfformulier om lid te worden van de club. Dit lidmaadschap is maandelijks opzegbaar. U zit dus niet direct een jaar vast.

De kosten als recreatief lid zijn verdeeld in 2 onderdelen. Onderdeel A is de contributie (€9,- jeugd en €10,- senioren per maand), onderdeel B is het  verplichte lidmaatschap van de Nederlandse Tafeltennis Bond (NTTB). Voor onderdeel B wordt een deel betaald door de club en een deel door het lid. Dit is een jaarlijks klein bedrag. Nadat u lid bent geworden krijgt u een persoonlijk pasje van de NTTB toegestuurd. Dit pasje bevat uw bondsnummer. Dit heeft u nodig als u wedstrijden wilt spelen.

De kosten als competitie spelend lid is hetzelfde als recreatief lid. Alleen komt er per seizoen een toeslag bij voor de competitie.

Voor competitie of toernooien heeft u een club-shirt nodig. U kunt deze aanvragen bij P.Vos, zie menu ‘bestuur’. Een shirt kost 20 euro en is na koop uw eigendom.

U heeft de mogelijkheid om lidmaatschap automatisch te betalen of per overschrijving. Voor dit laatste vragen wij wel een kleine vergoeding.

Heeft u vragen over financiën? Klik dan op de knop en vul uw vraaag in.

Aanschaf van tafeltennis materiaal

Indien u tafeltennis materiaal wilt kopen kunt u dat doen via onze leverancier ‘Sport Europe’. Klik dan op onderstaande knop.
U kunt ook tafeltennismateriaal laten adviseren door een trainer of ervaren speler op de club. In de kantine liggen materiaal boekjes waar u iets kunt uitkiezen. Nico Veulemans zal het materiaal dan bestellen voor u zodra de betaling binnen is. U maakt het totaalbedrag over naar de rekening van de club.
NL18RABO0114187355. Korting (omdat u lid bent) krijgt u terug geboekt.