Training

Training volgen?
Neem contact op of kom een keertje mee doen! Wij hebben batjes en balletjes genoeg. Je krijgt altijd een proefperiode van 1 maand.

Wilt u gewoon voor uw plezier tafeltennissen en is training niet nodig? Geen probleem, kom dan gezellig tafeltennissen op de maandag en donderdagavond. Dan speelt iedereen voor de lol op zijn eigen niveau en intensiteit. Deze avonden zijn voor iedereen, ook jeugd. U kunt tevens genieten van een heerlijk drankaanbod aan onze bar/kantine. 

Vanaf 5 september starten de trainingen weer voor jeugd en senioren. Het programma is aangepast vanwege de groeiende jeugd. Om kwalitatieve goede trainingen te kunnen verzorgen is er gekozen om de groepen op te splitsen. Er is gekeken naar inzet, niveau en competitiespelend of niet. 

Klasse 1 is de trainingsgroep waar senioren trainen, goede en of talentvolle jeugd.
Klasse 2 is een jeugdgroep met een aantal competitie spelers
Klasse 3 is een jeugdgroep waar beginnende spelers zitten of spelers die geen competitie spelen of nog niet voldoende niveau hebben voor klasse 2. 

Zie hieronder de indeling van de groepen. Let op, niet alle seniorenleden zijn geplaats. Zij komen vanzelfsprekend trainen in de 1e groep. Zij trainen niet meer op woensdag en vrijdag maar op dinsdag en donderdag.

Trainers:
Klasse 1: P. Vos
Klasse 2: D. Voncken
Klasse 3: F. Lemmens

* speelt competitie

Klasse 1

Marit*
Stan*
Oscar*
Imre*
Lienke*
Dayenne*
Danique*
Femke*
Alex*
Gijs*
Rik*
Jesper*

e.a. senioren

Klasse 2

Logan*
Noud*
Tiemen*
Kay*
Ties*

Klasse 3

Calvin
Marnix
Mads
Ruben
Thijs*