Training

Training volgen?
Neem contact op of kom een keertje mee doen! Wij hebben batjes en balletjes genoeg. Je krijgt altijd een proefperiode van 1 maand.

Wilt u gewoon voor uw plezier tafeltennissen en is training niet nodig? Geen probleem, kom dan gezellig tafeltennissen op de maandag en donderdagavond. Dan speelt iedereen voor de lol op zijn eigen niveau en intensiteit. Deze avonden zijn voor iedereen, ook jeugd. U kunt tevens genieten van een heerlijk drankaanbod/keuken aan onze bar/kantine. 

Voor Senioren en Jeugd is er een trainingsaanbod. U kunt uw kind of uzelf hiervoor aanmelden. Kom gerust eens langs zodat de trainers je niveau kunnen inschatten.

Alle trainingen zijn op dinsdag en donderdag.

Trainers ziet u hieronder, van links naar rechts:
F. Lemmens, P. Vos, D. Voncken

 

TAFELTENNIS MATERIAAL

Indien u tafeltennis materiaal wilt kopen dan kunt u dat overal online doen. Een goede website vind u hieronder. Deze zaak ligt in de buurt (Weert) en kunt u ook persoonlijk langs gaan.
Als u hier iets uitzoekt en u besteld het via de secretaris (een mail met uw uitgezochte materialen sturen), dan ontvangt u 20% korting en ook nog 10% korting op materialen die al in actie zijn. Tevens betaald u geen verzendkosten.

U kunt ook tafeltennismateriaal laten adviseren door een trainer of ervaren speler op de club.