Over ons

Tafeltennisvereniging (TTV) Elsloo’72 is opgericht in 1972 en heeft zich in de loop der jaren een vaste positie verworven binnen de gemeenschap van Elsloo. De vereniging bestaat momenteel uit ongeveer 70 leden, waarvan zo’n 25 jeugdleden.

TTV Elsloo ’72 is sinds 1991 zelfstandig eigenaar van het tafeltenniscentrum Theodora Hal, gelegen aan de Mgr. d’Arbergstraat tussen basisschool St. Augustinus en de gemeentelijke gymzaal. De accommodatie biedt plaats voor 8 tafeltennistafels

tijdens trainingen en maximaal 6 tafels tijdens het spelen van competitiewedstrijden. Tevens is er een gezellige kantine aanwezig en vinden er elk jaar leuke activiteiten plaats.

 Tafeltennis kan door iedereen worden uitgeoefend, van jong tot oud, met een ijzersterke conditie of op recreatief niveau. Binnen TTV Elsloo ’72 is er de mogelijkheid om zowel competitief als recreatief de sport te beoefenen. Jeugdleden, maar ook seniorleden kunnen onder begeleiding van een trainer wekelijks naar hartenlust trainen.

Vier jeugdteams en zes seniorenteams van TTV Elsloo’72 komen op zaterdag uit in de regionale competitie. Na de wedstrijden is er altijd een gezellig samenzijn in de kantine, waar jong en oud samenkomt.

Onder leiding van een veelzijdig bestuur timmert TTV Elsloo ’72 de laatste jaren flink aan de weg om qua ledenaantallen en competitieniveau hoger op te komen.

 Bent u geïnteresseerd geraakt? Kom gerust een keer langs op een trainingsavond.

 Maandag en donderdag vanaf 20.00u vrij spelen.